top of page

Rommelmarkten

Het hele jaar door zijn er regelmatig levensmiddelen- en huishoudmarkten in de buurt. Van juni tot en met september zijn er in verschillende dorpen kleine en grote rommelmarkten, ofwel "brocantes" en "vide greniers", waar je bijzondere vondsten op de kop kunt tikken. We informeren jullie graag via het informatiebord!

Er zijn ook verschillende brocantewinkels in de buurt, waarvan de grootste er één van Emmaüs is, een grote tweedehandsketen waar kansarmere mensen kunnen wonen en werken. 

brocante in Trebas_1024.jfif
IMG-20210816-WA0009.jpg
image.jpg

Avondmarkten

Een must! In het dorpje Coupiac is elke maandagavond de ontzettend gezellige “marché nocturne”. Met de dansmuziek van een lokaal duo geniet je van de regionale gerechten die te koop zijn bij de verschillende stalletjes. Aan lange tafels op het dorpsplein, met uitzicht op het kasteel, zit je samen met de lokale bevolking en andere vakantiegangers te genieten van de gezelligheid en de avondzon. 

Ook in het dorpje Villeneuve is er een avondeetmarkt, maar dan met een wat alternatiever publiek en internationalere muziek en gerechten.

bottom of page